Selecteer een pagina

Wie ik ben

Mijn professie:
Ik ben een ervaren en breed inzetbare bedrijfskundige. Als zelfstandig organisatieadviseur werk ik aan financieel / economische en strategisch / organisatorische vraagstukken. Ik werk op zzp-basis in de vorm van advies, onderzoek, interim-, project- of programmamanagement.

Mijn motivatie:
Ik word gedreven om verbeteringen te realiseren en om continue te worden uitgedaagd. Het oplossen van verschillende probleemsituaties in verschillende omgevingen vormt voor mij die uitdaging. Het verbinden van mensen en processen neemt hier een belangrijke plaats in.

Mijn ideale opdracht:
Samen met anderen en / of veel belanghebbenden werken aan een zichtbaar eindresultaat of een zinvol doel is mijn ideaal. Het maken van afwegingen in een maatschappelijk relevante context hoort hier zeker bij.

Mijn vaardigheden:
Vaardig ben ik in het opstellen van plannen en adviezen, het doen van onderzoek en het leiden van teams, projecten en programma’s. Kortom: vraagstukken uitwerken, een visie formuleren en oplossingen implementeren.

Mijn competenties:
Ik opereer onafhankelijk met een objectieve blik en met oog voor zowel de groep als het individu. Samen resultaat behalen is mijn motto. Ook in een complexe context beschik ik over coördinatie- en realisatiekracht om doelen te bereiken.

Mijn aanpak:
In goede samenwerking met anderen is mijn aanpak goed voorbereid, gestructureerd uitgevoerd en gericht op het neerzetten van een resultaat dat blijvend waarde toevoegt aan uw organisatie.

Mijn uitvoering:
Opdrachten worden door mij alleen, samen met opdrachtgever, samen met medewerkers van opdrachtgever of in samenwerking met collega adviseurs uitgevoerd.
Opdrachten variëren van korte adviezen tot langlopende implementatietrajecten.

Mijn functies:
De functie van organisatieadviseur kent raakvlakken met andere functies zoals: (concern)adviseur, (concern)controller, coördinator, directiesecretaris, kwartiermaker, onderzoeker, team-, project- of programmamanager.

Marjolein Mol
Management Consultancy Services
Wegedoornweg 18
2015KR Haarlem
KvK nummer
28091597
BTW nummer
NL002079630B38